Eloya - Logo

Bespaar tot 30% energiekosten met ELOYA en Flexy!

WEGENS SUCCES VERLENGD!

ELOYA, unie van elektriciens, en Flexy, marktleider in energieadvies, werken samen om u de beste energieprijs aan te bieden door een groepsaankoop. Hoe meer mensen deelnemen, hoe voordeliger de prijs!

Neem GRATIS deel aan deze actie om op uw energiekosten te besparen!

Ik wil meer weten

Dankzij het ruime netwerk van ELOYA en expertise van Flexy, kan u tot 30% besparen op uw energierekening!

Om van deze groepsactie een groot succes te maken, hebben we zoveel mogelijk inschrijvingen nodig. Een totaal gezamenlijk verbruik van 100 MWh is vereist om te kunnen onderhandelen met energieleveranciers. Hoe meer inschrijvingen, hoe sterker deze onderhandelingen gevoerd kunnen worden. Samen staan we sterk!

Neem GRATIS deel aan de groepsaankoop

Ik schrijf me in

Hoe gaat het partnership in zijn werk?

Om mee te doen aan deze groepsaankoop, hebben we een aantal gegevens van u nodig: bedrijfsnaam, btw-nummer en contactinfo. We gebruiken deze gegevens om te bevestigen dat uw bedrijf deelneemt aan de groepsaankoop. Uw inschrijving is volledig gratis en niet-bindend.

Nadien gaat Flexy in gesprek met verschillende energieleveranciers om het beste aanbod te vinden. Hierbij onderhandelen de energiemakelaars van Flexy voor een voordelig energiecontract en worden de inschrijvingen gebruikt als hefboom.

Om de kracht van deze hefboom te maximaliseren, hebben we zoveel mogelijk inschrijvingen nodig!

Ten slotte stelt Flexy een energieleverancier voor en het bedrag van de besparingen. Als u het aanbod aanneemt, verzorgt Flexy de inschrijvingsprocedures en de nodige begeleiding gedurende de hele duur van het contract. Zo krijgt u de beste prijsvoorwaarden en bespaart u tijd!

Doe mee in 3 simpele stappen

Klaar om deel te nemen aan de groepsaankoop?

Alle voordelen van deze groepsaankoop

 • BESPAAR ENERGIEKOSTEN
  Met genoeg inschrijvingen, is er een besparingspotentieel tot 30%!

 • GEEN OPZEG- OF INSTALLATIEKOSTEN
  Zelfs als uw contract niet is afgelopen. U kunt dus op elk moment van leverancier veranderen.

 • MAKKELIJKE OVERSTAP
  U hoeft geen actie te ondernemen bij uw voormalige leverancier. Het enige wat u hoeft te doen is het inschrijvingsformulier invullen.

 • GRATIS SERVICE
  Deelnemen aan de groepsaankoop en veranderen van leverancier zijn 100% gratis.

 • VRIJBLIJVEND AKKOORD
  Het aanbod aanvaarden is volledig vrijblijvend. Als u niet tevreden bent, kunt u nog steeds bij uw huidige energieleverancier blijven.

Neem nu GRATIS deel aan de groepsaankoop